Výhra starších žáků U15 ve Vlašimi

22.03.2014 20:26

Vlašim  -  FK Tatran Prachatice         1 : 4  (1 : 1)

 

Střelci:  Sova 2x, Remiáš, Nečekal

 

Sestava: Kotek-Zachař,Kapuscinský,Rauscher,Häusler(50. Fürbach)-Andres(60.Žurek),Hüttner,Marhoun,Nečekal-Sova,Stráský (65.Remiáš)

 

Tatran začal utkání náporem a odměnou jim byla v 10. minutě vedoucí branka  vstřelená Jakubem Sovou po centru Franty Stráského. Soupeř ve 20. minutě vyrovnal z první vážnější akce po hrubé chybě obránce. Do konce poločasu jsme se dostali do herního útlumu a iniciativu jsme přenechali domácím a jen se štěstím jsme neinkasovali druhou branku.

Druhý poločas se hra Tatranu opět zvedla, ale proti dobře bránícím domácím jsme se jen těžko dostávali k zakončení. To protrhl ve  48. minutě Nečekal,který dostal kolmou přihrávku od Hüttnera za obranu a nekompromisně dostal hosty do vedení. Tato branka Tatran ještě více nabudila a začali se rodit znovu vyložené šance. V 55. minutě zvýšil Jakub Sova svou druhou brankou náskok Tatranu na dvougólový rozdíl. Na 4:1 pro Tatran zvýšil v 66. minutě Remiáš, který dorazil do brány střelu Honzy Žurka, která by se nejspíše odrazila  od tyčky zpět do hry.

Z  pohledu celého utkání je vítězství Tatranu ve Vlašimi naprosto zasloužené. Tatran si vypracoval opět  dost šancí a jen nepřesnou koncovkou jsme utkání nerozhodli dříve.