V KP starších přípravek s poloviční spokojeností

09.05.2014 21:12

FK Tatran Prachatice - TÁBORSKO      15 : 13  ( 5 : 5 )

 
A :   3 : 1      6 : 3 
 
Sestava: Růžička - Rypáček , Wagner, Iliev , Petrášek D. , Petrášek P. , Kašpar , Kukačka
 
Střelci: Petrášek D. 3, Wagner 3, Kašpar, Iliev, Petrášek P.
 
Utkání se klukům vydařilo a od začátku diktovali hru. V utkání byli rychlejší, důraznější a  přesný v koncovce. Škoda ztráty koncentrace v závěru utkání , jinak mohlo být vítězství ještě výraznější .
 
B :    2 : 4      4 : 5
 
Sestava: Vrábel - Brom, Děd, Vavřík, Střihavka, Sedivy, Tremmel M., 
 
Střelci : Děd, Sedivy 2, Tremmel M. 3
 
I přes prohru zaslouží hráči Tatranu pochvalu za předvedenou hru a nasazení. Škoda zbytečných chyb ve středu hřiště po kterých dával soupeř rozdílové branky.
 
Pánek Milan
 
FK Tatran Prachatice - Dynamo ČB"B/U11            5 : 9  (3 : 5)
 
A:    1 : 4     1 : 0
 
Sestava: Růžička - Rypáček , Wagner, Iliev , Petrášek D. , Petrášek P. , Kašpar , Kukačka
 
Střelci: Kašpar, Wagner
 
Utkání s favoritem soutěže bylo v poli vyrovnané  a domácí se zaslouženě dostali do vedení 1 : 0 . Hosté přidali a zejména díky vydařené pětiminutovce utkání otočili na 1 : 4 do poločasu .
Ve druhém poločase se snažili domácí utkání otočit a po výborném výkonu vyhráli druhý poločas 1 : 0, kdy si vytvořili tlak, ale v koncovce se jim podařilo skórovat pouze jednou .
 
B :  2 : 1   1 : 4
 
Sestava: Tremmel M. - Brom, Děd, Vavřík, Střihavka, Sedivy, Vrábel
 
Střelci: Střihavka, Sedivy 2
 
I v tomto utkání se domácí hráči svého soupeře nezalekli a v úvodu šli do jednobrankového vedení. Dokázali si vytvořit ještě několik slibných šancí, které však neproměnili, čehož využili hráči Dynama k otočení výsledku.
 
HODNOCENÍ :
 
Z těchto dvou utkání získali  kluci z Tatranu důležité tři body v boji o medaile  a to po velice dobrém výkonu . Tento bodový zisk bude třeba potvrdit při dalších domácích utkáních , která se hrají v pátek 16.5. od 15.30 h na hřišti v Prachaticích . Prachatičtí budou hostit Strakonice a Písek .