V dramatickém utkání s mužstvem Dražic se Tatran rozešel remízou

20.03.2016 11:20

FK Tatran Prachatice - TJ Dražice 1:1 (0:0)


Góly: 48. Škopek – 80. Bareš. 

Rozhodčí: Dunovský - Jarolím, Koranda. 

ŽK: 6:2 (Škopek, Ryšánek, Kováč, Šandera, Hopfinger, Málek – Stuchlík, Hojdar).
 

Prachatice: Hopfinger - Ryšánek, Kováč, Rauscher – Kotrch (80. Miesbauer), Kadlec, Škopek, M. Babka, Pravda (70. Osvald) - Šandera, Málek. Trenér Pavel Babka.
 

Dražice: Baka – Hořejší, Fořt (71. Novotný), Hojdar, Kolář – Vakoč, Bareš, Kloc, Horka - Stuchlík, Kromka. Trenér Miloš Veselý.
 

Nejlepší hráči: Hopfinger - Horka

V souboji mužstev ze spodního patra tabulky potřebovali oba aktéři nutně bodovat. To se Prachaticím i hostujícím Dražicím nakonec povedlo, remíza ale v jejich nepěkné situaci zase tolik neřeší. Především domácí potřebovali víc. Tatran si to uvědomoval a také se dostal do vedení krátce po nástupu do druhé půle, v 48. minutě zaváhala obrana Dražic a hlavou se trefil Škopek - 1:0. V tu chvíli to vypadalo, že by Prachatice mohly podruhé v sezóně zabrat za plný počet bodů, přestože především v prvním poločase se spíš bránily. Výborně navíc zachytal brankář Hopfinger.

Jenže v 80. minutě se po rohu nakonec prosadil dražický Bareš a hosté, kteří byli mírným favoritem klání, si tak odvezli alespoň bod za remízu 1:1. Kdyby Horka hned v úvodu utkání nenasměroval svou střelu pouze do tyče, mohlo být v Dražicích veseleji.

 

www.jihoceskyfotbal.cz