Tatranu se v závěru soutěže daří, tentokráte přiváží bod z Písku

12.06.2016 20:23

FC Písek B – FK Tatran Prachatice 1:1 (0:1)


Branky: 87. Pichlík – 38. Kadlec. Rozhodčí: Reitinger – Macko, Peterka. Delegát: Krčín. ŽK: 2:1 (Pichlík, Kočí – M. Babka). Diváků: 70.

 

Prachatice: Hopfinger – Kotrch, Kovač, Šandera, Juroš (76. Ryšánek) – Kadlec, Pravda, M. Babka (61. Kochma), Málek - Tesař (67. Miesbauer), Kasík. Trenér Pavel Babka.

Nejlepší hráči: Pichlík – Kasík

Domácí nasadili do hry řadu mladých hráčů, kteří přecházejí z dorostu do fotbalu mužů, takže se dá říci, že proti sobě nastoupily dva téměř dorostenecké celky. Písek měl hru pod kontrolou, byl více v držení míče. Ale hosté byli velice nebezpeční v rychlém přechodu do útoku, kdy atakovali domácí defenzivu až v pěti mužích. A po jednom z takových rychlých kontrů také šli do vedení. Předcházela tomu ztráta míče ve středu hřiště, bleskový únik, centr ze strany a zakončení Kadlecovou hlavičkou – 0:1.

Po přestávce trenér Písku Benák prostřídal a na hře jeho týmu to bylo znát. Mladí hráči nezklamali, ale zkušenost přece jenom údernost hostujícího celku otupila. A rodily se i šance k vyrovnání. Jenže Uhlík trefil hlavičkou břevno Hopfingerovy branky a jednou zazvonila i jeho tyč. Nakonec se domácí přece jenom dočkali, když centr zužitkoval hlavičkou zkušený Pichlík – 1:1. Pohledný zápas tak nakonec skončil i zaslouženou remízou, když se hosté představili ve velice dobrém světle týmu s velkou perspektivou.

 

www.jihoceskyfotbal.cz