TATRAN PRACHATICE - TŘEBOŇ / BŘILICE 3 : 3 ( 3 :1 ) pen . 2 : 4

07.10.2014 09:04

Branky: Novotný , Rypáček , Máčl  

Sestava: Tremmel M. - Petrášek P., Wagner , Rypáček , Máčl , Petrášek D., Novotný , Hrubeš , Jedlička , Kukačka , Svoboda

 

V utkání hraném za silného deště na umělé trávě, měli vyspělejší hosté v úvodu utkání v poli mírnou převahu. Dobře bránící domácí se i přes to snažili vyrážet do rychlých protiútoků a po jednom z nich se ujali vedení 1 : 0 brankou Míši Novotného.

 

Hosté vyrovnali v zápětí na 1 : 1 také po rychlém protiútoku, když kluci z Tatranu zahrávali rohový kop.

 

V dalším průběhu utkání se hra v poli vyrovnala a domácím se po dvou vydařených útocích podařilo dostat do vedení 3 : 1 , když branky vstřelil Radim Rypáček a Kuba Máčl. Poločas tak skončil 3 : 1.

 

Ve druhém poločase se již hra vyrovnala a šance se střídaly na obou stranách .

 

V závěru utkání se zdálo, že mají tatraňáci hru pod kontrolou a utkání dovedou do vítězného konce, ale bohužel přišel kolaps v podobě dvou obdržených branek v posledních minutách utkání . Hosté nejprve snížili po rohu a vlastní brance domácích na 2 : 3 a pak v poslední minutě se jim podařilo vyrovnat na 3 : 3 po další fatální chybě domácích při odkopu míče od vlastní branky .

 

V následných penaltách byli šťastnější hosté z Třeboně a vyhráli je 2 : 4 a celé utkání tak 3 : 4 PP .

 

Kluci si i přes prohru po penaltách zaslouží za předvedenou hru pochvalu. Hoši se budou muset více soustředit na proměnění vybojovaných šancí a poučit se z chyb v obraně.

 

Trenéři: Milan Pánek, Jiří Kováč