Tatran Prachatice - Sokol Sedlice 1:0 (0:0)

27.10.2014 09:59

Branka: 72. Vlastní gól. 

Rozhodčí: Jarolím – Hoch, Hodánek. ŽK: 4:2 (Žurek, Tesárek, Mádl, Dvořák – Němec, Hornát). Diváků: 100.
 

Prachatice: Dvořák – Puchinger, Mádl, Miesbauer, Žurek – Kubát – Vávra, Kadlec, Tesárek (46. Málek), Janoušek (89. Ryšánek) – Mikeš (63. Kralik). Trenér Pavel Bajčík. 
 

Sedlice: Kozlík – Klíma, Čabrádek, Svoboda, Obleser (10. Kuneš) – Dumský (80. Lávička), Němec, Trantina, Čapek (73. J. Říský), Hornát – Mikeš (85. Forman). Trenér Jiří Slabý. 
 

Nejlepší hráči: Dvořák, Kubát – Mikeš, Trantina.
Na počasí, které tady vládlo v poslední době, dokázali Prachatičtí udržet hrací plochu ve velice dobrém stavu. A vlastně si to oba trenéři pochvalovali. Terén byl sice měkčí, ale jinak žádné problémy neviděli. Šumaváci měli opět v brance Dvořáka, který jim zajistil zisk tří bodů. Hned zpočátku ustál šanci Trantiny a svoji lajnu držel i poté. Po přestávce Sedlice šlápla na plyn, ale stále narážela na pečlivě postavenou zeď polírem Dvořákem. Takže udeřilo na druhé straně. Janoušek netrefil balón a hostující obránce se nešťastně trefil do vlastní branky a rozhodl o výsledku souboje. Zvrátit výsledek se pokoušel i brankář hostí Kozlík, který se vydal k rohovému kopu do pokutového území domácích. Neuspěl ani on. Tatran bral cenné tři body.