STRAKONICE - TATRAN 4 : 1 ( 2:1 )

12.11.2014 13:01

Sestava:

 V utkání hraném na hřišti favorita soutěže ze Strakonic , začali mladíci Tatranu na krásném trávníku zakřiknutě a ospale a také rychle prohrávali 2 : 0 . Po deseti minutách a změnách v sestavě se tatraňáci probudili , hru vyrovnali a také se jim podařilo snížit krásnou brankou Wagnerem na 2:1 . Do poločasu měli hosté převahu v poli , ale bez větších šancí a poločas tak skončil 2 : 1  . 

Ve druhém poločase pokračovali hosté ve zlepšeném výkonu a zatlačili domácí ke své brance . Vyspělejší domácí dobře bránili , nepouštěli kluky z Prachatic do vyložených šancí a čekali na šanci své vedení zvýšit . Deset minut do konce se podařilo domácím svůj náskok zvýšit na 3:1 a tím zlomit bojovné hosty ve snaze o vyrovnání . V samém závěru upravili domácí stav utkání na konečných 4 : 1 .  

Výsledek utkání je asi pro kluky z Prachatic moc krutý a neodpovídá obrazu hry na hřišti .

 

Hodnocení trenéra :

 

Těsně před začátkem utkání jsme museli udělat změny v sestavě  ,což bylo možná příčinou našeho špatného vstupu do utkání . Utkání jsme začali nekoncentrovaně , zakřiknutě a místy zmateně . Po změnách v sestavě jsme začali hru vyrovnávat a soupeře i přehrávat . Podařilo se nám snížit krásnou brankou Wagnera a vyrovnání bylo na dosah . I druhý poločas jsme začali výborně a hráli kvalitní fotbal a domácí se nemohli dostat do hry . Zmatek se vloudil i na jejich kopačky .  Okolo 50 minuty jsem cítil , že tým jede na doraz a věděl jsem , že buď vyrovnáme nebo dostaneme branku , která nás zlomí . Bohužel se stalo to druhé a po brance na 3 : 1 jsme již neměli síly na zvrat a utkání jsme jen dohráli . 

Toto utkání nám ukázalo , že máme problémy se začátky utkání , s mužstvy , kde mají fyzicky vyspělejší kluky , důrazem v osobních soubojích a děláme obrovské chyby v obraně a chybí nám klid v koncovce . 

Na druhou stranu jsme viděli , že i toto mladé mužstvo umí hrát pěkný , běhavý  fotbal . Hraje vyrovnaná utkání i proti starším a vyspělejším soupeřům . Neběhá po hřišti zmateně , ale snaží se hrát nějaký systém . Záleží také na soupeři do jaké míry nám to dovolí . 

Musíme se připravit na poslední utkání podzimu , odstranit nedostatky a vyhrát doma s Milevskem!!! 

 

Příští utkání :

 

sobota 15.11. v 11.45 hod.  TATRAN PRACHATICE - MILEVSKO