Smolná nejtěsnější porážka v Želci

28.10.2015 19:27

Sokol Želeč - FK Tatran Prachatice 1:0 (1:0) 


Branka: 29. Janošík. Rozhodčí: Peterka - Tesař, Vican. Delegát: Hejlek. ŽK: 2:0 (58. Holub, 84. Novotný). Diváků: 50.

Želeč: Hovorka - Janošík, Stránský, Petr, Konvalinka - Sokolt, Majer, Barteska, Holub, Kordina (74. Kolací) - Novotný (87. Pavličko). Trenér Roman Lukáč.

Prachatice: Hopfinger - Juroš, Ryšánek, Miesbauer, Rauscher – M. Babka, Kadlec, Kochma, Škopek (67. Osvald) - Málek (76. Kasík), Mikeš. Trenér Pavel Babka.

Nejlepší hráči: Hovorka, Petr - Málek, M. Babka

Želeč čeká v „anglickém týdnu“ domácí dvojzápas a brankář Petr Hovorka, Muž 12. kola si přál hlavně bodovat s posledními Prachaticemi. „Samozřejmě chceme z těchto dvou zápasů urvat co nejvíce bodů. Za sebe bych se spokojil se třemi body ze zápasu s Prachaticemi a s bodem s Jankovem, který bude opravdu hodně těžký. Jankov patří k jednomu z aspirantů na postup,“ přál si před výkopem středečního klání.

Tolik potřebné vítězství nad nejmladším mužstvem soutěže se nerodilo vůbec lehce. Ve vyrovnaném prvním poločase se ujali domácí vedení po jediné rychlé kombinaci po zemi, když po přihrávce Holuba se trefil obránce Petr Janošík. Po změně stran fotbalovější a rychlejší hosté se snažili o vyrovnání, ale vstřelit gól se jim přes některé šance nepodařilo. Domácí mohli být spokojeni pouze za povinné tři body. Brankář Hovorka udržel podruhé za sebou čisté konto.

 

www.jihoceskyfotbal.cz