Remízové loučení s podzimní částí KP

07.11.2015 19:15

FK Tatran Prachatice - FC Písek B 1:1 (0:1)


Góly: 75. (11) Šandera – 14. Štětina. Rozhodčí: Tůma - Peterka, Macko. Delegát: Němeček. ŽK: 1:2 (M. Babka – Zeman, Kočí). Diváků: 80.

Prachatice: Hopfinger – Juroš, Ryšánek, Miesbauer, Šandera – M. Babka, Kochma (46. Kralik), Kadlec (61. Kubát), Škopek (78. Kasík) – Málek. Mikeš. Trenér Pavel Babka.

Písek B: Formánek – Kočí (81. P. Novotný), Pichlík, Zborník, Šourek (83. M. Novotný) – Pohnán (46. Sajtl), Listopad, Hájek, Zeman – Keclík, Štětina (70. Hlavín). Trenér Dušan Benák.

Nejlepší hráči: M. Babka – Pichlík

První výrazný moment nastal po čtvrthodině hry, kdy po hrubé chybě domácího brankáře Hopfingera hlavičkoval písecký Keclík, gólmanovi vypadl míč z ruky a Štětina doklepl do odkrytého prostoru mezi tyčemi. Druhou velkou šanci měli hosté ve 40. minutě. Krajní obránce Kočí se ocitl sám před Hopfingerem, ale ten dokázal vyrazit jeho střelu.

Prachatickým hráčům dlouho trvalo, než se vymanili z útlumu způsobeného inkasovaným gólem, který byl vzhledem k hrubé chybě prakticky vlastní. Po změně stran ale domácí přebírali iniciativu a byli lepším týmem. Jenom se jim nedařilo v zakončení, což se opakovalo již v několika předchozích zápasech. Naštěstí pro ně hostující Zeman v 73. minutě zahrál rukou v pokutovém území a Šandera vyrovnal z penalty.

 

www.jihoceskyfotbal.cz