Prachatice si na Hluboké nedělaly problémy a vezou tři body

05.10.2014 08:22

TJ Hluboká nad Vltavou - FK Tatran Prachatice 0:3 (0:2)
Branky: 21. a 41. Mikeš, 70. Hovorka. Rozhodčí: Hoch ml. – L. Eibl, Jarolím. ŽK: 2:2 (Stráský, Jandera – Dvořák, Hovorka). Diváků: 80.
Hluboká: Brašnička – Leština, Hrdý, Stráský, Čermín – Štabrňák (70. Šteyer), L. Adam (60. Vařák), Jandera, Kolafa (70. Šulista) – T. Adam (60. Holzepl), Faber. Trenér Michal Stárek.
Prachatice: Dvořák – Škopek, Kadlec, Kubát (88. Janoušek), Kochma – Hovorka, Mádl (65. Lašák), Žurek (82. Puchinger), Miesbauer – Tesař, Mikeš (75. Tesárek). Trenér Pavel Bajčík.
Nejlepší hráči: Hrdý – Hovorka, Mikeš
Výkony Hluboké jsou zatím největším zklamáním podzimní části KP. Tým, který byl dvakrát po sobě v soutěži třetí, se letos trápí na chvostu. Teď navíc dostal další ránu od Prachatic, se kterými prohrával už po poločase 0:2, když se po nedorozumění v obraně domácích trefil Mikeš a ve 41. minutě přidal hlavou na zadní tyči druhý gól Vladimír Hovorka. Hluboká alespoň hned zkraje zápasu nastřelila Štabrňákem tyč, jenže branku nevstřelila ani z několika dalších šancí.
Druhá půle byla víceméně stejná jako ta první. Hluboká měla sice víc ze hry, ale výborně bránící hosté ji k ničemu nepustili, naopak sami dokázali po třetí udeřit. A opět to bylo z protiútoku, skóre zápasu uzavřel v 70. minutě Mikeš.