Ohlasy k 17. kolu KP: Táborsko "B" - Tatran Prachatice

15.03.2023 21:53

FC SILON Táborsko B - FK Tatran Prachatice 7:0 (4:0) 

Góly: 7., 13. a 56. Tolno, 6. a 25. Oloko, 83. Činčura, 86. Neužil. 

Rozhodčí: Boček - Kollmann, Votava. 

ŽK: 1:0 (Mezera). 

Diváků: 65. 

Táborsko B: Kerl – Kupka (70. Jíra), Mezera, Pánek, Chotovinský (46. Fišer) - Varačka, Jansa (46. Praveček), Neužil, Tolno (57. Činčura) – Aloizio (46. Ott), Oloko. 

Trenér Jelen. 

Prachatice: Coufal – Kovář (73. Řezník), Král, Legdan, Kováč, Luňáček (83. Gramblička) – Horák, J. Pravda, Fürbach (56. Makoš) – Jakub Rauscher – Kasík. 

Trenér Bajčík 

Nejlepší hráči: celý tým – nehlášeni 

Miroslav Jelen (trenér Táborska B): „Až na první minutu, kdy šel soupeř v ojedinělé šanci sám na branku, jsme ovládali hru po celé utkání. Dobře jsme kombinovali, vytvářeli jsme si brankové příležitosti a ve 13. minutě jsme vedli již 3:0. I když byl zápas brzy rozhodnut, tak musím kluky pochválit za dobrý přístup po celý jeho průběh. Přesto, že to výsledkově tak nevypadá, tak se prachatický tým předvedl v mnohem lepším světle, než jakým se prezentoval na podzim. Myslím, že body sbírat budou, u nás to ale pro tentokrát nešlo.“ 

Martin Tomek (vedoucí týmu Prachatic): „Domácí hráči z vyšší soutěže byli znát především ve chvílích, kdy jsme udělali chyby. Ty soupeř nekompromisně trestal. Jeho útočná síla byla obrovská. Zvláště na umělce, kde Táborsko hrálo rychle po stranách. Po čtvrt hodině to bylo o tři branky. Náš gólman si ani nesáhl na míč a třikrát ho lovil ze sítě. Ale faktem je, že hned na začátku propadl míč za domácí obranu, Kasík šel ze strany na bránu, ale místo zakončení řešil situaci nahrávkou, ze které nic nebylo. Škoda, mohl se ten začátek vyvíjet jinak. Ale začátek byl z naší strany zakřiknutý. Postupně se hra lepšila. Sice jsme dostali sedm branek, ale dají se najít i určitá pozitiva. Vydrželi jsme s domácími běhat celý zápas, což ocenil i domácí trenér. Druhá půle byla poměrně vyrovnaná, z naší strany šel výkon nahoru a byly tam i šance. Hlavně tam byla z naší strany bojovnost, nikdo to ani za nepříznivého stavu nevzdával." 


Zdroj: https://www.jihoceskyfotbal.cz/clanky/6417-ohlasy-sestavy-fakta-a-nejlepsi-hraci-v-17-kole-krajskeho-preboru.html?utm_source=copy