Lokomotiva Veselí n/Luž. - PRACHATICE 1 : 0 (0:0)

13.04.2015 22:02

 

Sestavy:

Lokomotiva Veselí n/L.                                                                                                   

Plachý

Koktavý,  Jindřich Lukáš, Kodad(31.Ardamica), Šachl

Fukal, Petr, Maruška, Kolář(84.Bečvář)

Sokolt, Hadáček(77.Hruška A.)

Trenér Roman Lukáč.  

Tatran Prachatice

Dvořák – Puchinger, Kubát, Miesbauer(66.Málek), Žurek –  Tesař, Kochma, Hovorka, Janoušek(77.Rauscher) – Mikeš,   Babka(81.Toman)               Trenér Pavel Bajčík. 

 

V sobotu 11.4. 2015 se hrál vyrovnaný, svižný fotbal, kterému nechyběla na obou stranách chuť do hry podpořena patřičným nasazením. Již ve 2. minutě se hosté pokusili kolmou přihrávkou poslat do šance Janouška, ale brankář František Plachý mu včasným vyběhnutím sebral míč z jeho  kopaček. Naši, vědomi si důležitosti utkání, byli aktivnější a za tři minuty po pěkné rychlé kombinaci Jindr. Lukáš – Koktavý – Maruška posledně jmenovaný centroval mimo branku. O minutu později střílel tvrdě z velkého vápna Michal Sokolt, ale těsně minul levou tyč. Ve 22. minutě ve středu hřiště zachytil rozehrávku soupeře Pavel Kolář, z první poslal oblouček za hostující obranu a důsledný Jarda Hadáček poslal na dlouho nohu míč do sítě 1:0. Za pět minut střílel opět Jarda Hadáček z úhlu malého vápna sice tvrdě, ale o několik desítek centimetrů branku minul. Ve 31. minutě se zranil stoper Honza Kodad (tříslo, které ho zřejmě vyřadilo ze hry až do konce sezony), trenér Roman Lukáč musel malinko pozměnit rozestavení a na hře našeho týmu to bylo znát. Soupeř hru vyrovnal, ale do nějakých šancí se nedostával. Naopak minutu před koncem poločasu si po rychlé přímočaré akci vyměnil míč Tomáš Maruška s Jardou Hadáčkem, postupoval sám na brankáře, ale v rozhodující chvíli mu míč příliš odskočil a brankář Dvořák ho ukryl do své náruče.

Druhý poločas měl podobný průběh jako první. Ve 49. minutě po rohovém kopu se dostal k zakončení Jindra Lukáš, střela to byla tvrdá, ale šla přímo do náruče hostujícího brankáře. V 55. minutě po zmatcích vápně stačila naše obrana na poslední chvíli uklidit míč na roh a po jeho rozehrání vše uklidnil jistým zákrokem gólman František Plachý. O minutu později hlavičku Michala Sokolta dokázal hostující brankář vytěsnit konečky prstů pouze před Jardu Hadáčka, který však v tísni nedokázal přidat druhou branku. V 70. minutě po odraženém míči dělovku Tomáše Marušky z hranice velkého vápna zastavilo břevno a z následného protiútoku se Kochma objevil sám před brankářem Františkem Plachým, ale náš gólman skvělým zákrokem jeho šanci zlikvidoval. Pět minut před koncem vysunul Michal Sokolt Adama Hrušku, který sám před brankářem minul branku. Slušně hrané střetnutí s přehledem a bez karet odřídil rozhodčí Reitinger. 

 

Hlavní rozhodčí: Reitinger Jiří                       asistenti: Vican Miroslav, Tesař Tomáš                                                                                    

Delegát KFS:   Bumba František

ŽK: 0:0                                              ČK: 0:0                                              Diváci: 80