K zápasu 4. kola: Prachatice -Třeboň

25.08.2021 12:49

FK Tatran Prachatice - TJ Jiskra Třeboň 3:2 (3:1)


Góly: 3. Hušek, 9. (pen.) Pecka, 10. Iliev - 19. Hromádka, 79. (pen.) P. Tůma. 

Rozhodčí: Kollmann - Klátil, Ondřej. Delegát: Šnajder. 

ŽK: 3:4 (Sova, Iliev, Jakub Rauscher - Kubata, P. Tůma, Hromádka, Průcha). 

Diváků: 100. 

Prachatice: Pícha - Hušek, Pravda, Kupka, Makoš - Jakub Rauscher, Hornát, Sova (60. Babka), M. Sedláček - Pecka, Iliev (78. Linhart). Trenér Raušer. 

Třeboň: J. Skála - Schneider, Cimerhanzl (46. Bartl), Bartoš, Týnavský - Matoušek, Collin, Hromádka, Kubata - Průcha, P. Tůma. Trenér P. Skála. 


Nejlepší hráči: Pravda, Hušek, Hornát, Sedláček - celý tým. 


Josef Raušer (trenér Prachatic): "Vyšel nám vstup do utkání, kdy jsme do 10. minuty dali tři branky a vlastně rozhodli. Celé utkání bylo velmi vyrovnané a bojovné. Hosté kontaktní brankou v závěru si šli za vyrovnáním a my mohli také definitivně rozhodnout. Diváci tak měli možnost vidět drama až do konce. Kluky musím pochválit za týmový výkon, kdy nám pomohli navrátilci do sestavy Sova, Iliev a Pecka. Co je ale rozhodně k zamyšlení a nepochopili jsme to my ani trenéři z Třeboně, je nominace hlavního rozhodčího, který je aktivním hráčem Třeboně B. Ač zápas zvládl, neměl to vůbec lehké a způsobilo to zbytečné napětí na hřišti." 


Petr Skála (trenér Třeboně): "Do zápasu jsme vstoupili velice špatně, protože již v desáté minutě jsme prohrávali 0:3, pak jsme snížili v 19. minutě z přímého kopu a do konce poločasu jsme hru vyrovnali. Během druhého poločasu se nám podařilo snížit na 3:2, ale soupeř nám pak neumožnil vyrovnat. Musím pochválit mužstvo, že se za stavu 3:0 nevzdalo." 

Zdroj: https://www.jihoceskyfotbal.cz/clanky/5357-ohlasy-sestavy-fakta-a-nejlepsi-hraci-ve-3-kole-kp.html?utm_source=copy