Jiskra Třeboň - FK Tatran Prachatice 0:1 (0:0)

30.03.2015 09:24
Jiskra Třeboň - FK Tatran Prachatice 0:1 (0:0)
 
Branka: 46. Mádl. Rozhodčí: Dunovský – Hoch, Peterka. ŽK: 2:2 (Maxa, Dobeš – Mikeš 2x). ČK: 0:1 (75. Mikeš). Diváků: 150.
 
Třeboň: T. Skála – Kodras, Dobeš, Šafránek, Holý – Rossmann, Maxa, K. Benhák, Kido – Diviš (53. Djurov), Winkler. Trenér Marcel Tomášek.
 
Prachatice: Dvořák – Škopek, Ryšánek, Mádl, Žurek – Tesař, Kochma, Hovorka, Janoušek (63. Vávra) – Málek (86. Miesbauer), Mikeš. Trenér Pavel Bajčík.
 
Nejlepší hráči: nikdo – Málek
 
V souboji třetího týmu se čtvrtým doma Třeboň neodehrála dobrý zápas. S prachatickým Tatranem prohrála 0:1, když to nejdůležitější se odehrálo ve druhé půli.
 
Hned po příchodu ze šaten se po rychlém brejku z pravé strany dostal k hlavičce Mádl a do protipohybu gólmana Skály rozhodl ve 46. minutě utkání – 0:1. O malou chvíli později nastřelil na druhé straně Winkler tyč a Djurov z dorážky zbrkle minul branku. Třeboňští se prezentovali upracovaným fotbalem a prosadit se nedokázali ani proti oslabenému soupeři, kterého poslal v 75. minutě do deseti po druhé žluté Mikeš. V posledních vteřinách se ještě ve velké příležitosti objevil Rossmann, ale zmar domácích demonstroval zakončením do Dvořáka. Prachatice tak v tabulce svého soka přeskočily a jsou třetí.  
 
více na :