FK Tatran Prachatice - Trhové Sviny 4 : 2 ( 1 : 1 )

08.10.2014 09:12
Branky: Petrášek Daniel, Tremmel Martin, Rypáček Radim, Hrubeš Jiří
 
Sestava: Růžička - Hrubeš , Wagner , Rypáček , Luňáček , Petrášek D., Petrášek P., Tremmel M., Tremmel L. , Štětina, Kukačka , Svatoš
V domácím utkání přivítal Tatran souseda z tabulky, mužstvo z Trhových Svinů, se snahou potvrdit výhru v Kaplici.

V úvodu utkání se podařilo prachatickým hráčům vsítit rychlý gól Danielem Petráškem po dorážce do prázdné branky. V zápětí měl velkou šanci na skórování Martin Tremmel, který však svou příležitost nevyužil. Podle přísloví nedáš, dostaneš, přišel trest na druhé straně, kdy po špatné rozehrávce domácí obrany hosté dokázali vyrovnat na poločasových 1 : 1.
 
Do druhého dějství vstoupili hráči Tatranu se zvýšeným úsilím a po vydařené střele Martina Tremmela se ujali vedení 2 : 1. Tlaku domácích hráčů dokázali hosté odolávat pouze za cenu nedovolených zákroků, a po jednom z nich následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil Radim Rypáček, čímž navýšil skóre na 3 : 1 ve prospěch domácích. Zanedlouho po proměněné penaltě se dokázal střelecky prosadit také Jirka Hrubeš a svou brankou stanovil skóre již na 4 : 1 pro Tatran. V závěru utkání prachatičtí hráči polevili v koncentraci, čehož dokázali hosté využít ke zkorigování skóre na konečných 4 : 2 pro domácí.
 
Další utkání mužstvo odehraje na hřišti Meteoru Tábor v neděli 5.října od 11.30 hod . !!!
 
Hodnocení trenéra :
Kluci odehráli nepříliš vydařené utkání, které provázela řada nepřesností, chyb v rozehrávce s nedůraznou a nepřesnou koncovkou. Opět se potvrdilo, že kluci mají problémy s mužstvy, která hrají důrazně , hrají hodně do těla a dobře brání .
Pozitivem utkání byl týmový duch a touha po vítězství i když se mužstvu nedařilo.
Poděkování patří domácím fanouškům kteří kluky podporovali i když se jim nedařilo .