FK Tatran Prachatice - TJ Hluboká nad Vltavou 1:3 (0:1)

04.05.2015 11:37

FK Tatran Prachatice - TJ Hluboká nad Vltavou 1:3 (0:1)

Branky: 49. Kochma - 41. Němec, 58. Křiváček, 70. Holzepl. Rozhodčí: Matyš – Hoch, Reitinger. ŽK: 1:1 (Málek - Čermín). Diváků: 100.

Prachatice: Dvořák – Puchinger (46. Tesař), Ryšánek, Mádl, Žurek – Kubát - Kochma, Miesbauer, Hovorka, Janoušek (83. Lašák) – Málek (66. Kralik). Trenér Pavel Bajčík.

Hluboká: Kříž – Štabrňák, Legdan, Antoš, Čermín – Lovička (46. L. Adam), Stráský, Kolafa, Němec (65. Faber) – Holzepl (89. Procházka), Duran (46. Křiváček). Trenér Martin Wohlgemuth.

Nejlepší hráči: Kochma - Legdan

Souboj dvou mužstev z opačných pólů tabulky vypadal na papíře jasně. Hostující Hluboká ale domácí v zápase, který příliš kvalit nepobral, dokonale zaskočila hned v prvním poločase. Ve 41. minutě Dvořák vyrazil střelu hostujícího hráče a nikým nehlídaný Němec z dorážky otevřel skóre – 0:1.

Hned po nástupu do druhé půle vymyslel Málek pěknou ulici na Kochmu a ten vyrovnal na 1:1. Poté ale nečekaně chyboval domácí brankář Dvořák, který jinak patři k nejlepším gólmanům v soutěži. Přízemní centr neudržel a Křiváček dal do prázdné branky druhý a vítězný gól Hluboké – 1:2. Skóre uzavřel v 70. minutě po kuriózní situaci, kdy se Miesbauerovi svezl odkop na roh na tyč vlastní brány, pohodlně Holzepl. Tým Martina Wohlgemutha tak veze nečekané tři body, které by mu měly pomoci v boji o záchranu v přeboru.