FK Tatran Prachatice - Sokol Želeč 2:0 (1:0)

12.10.2014 20:05

Hosté si rozhodně takový výsledek nezasloužili. Už ve 3. minutě musel řešit ošemetnou situaci domácí gólman Dvořák, ale ustál ji. Musel čelit i dalším atakům, ale do vedení šli Prachatičtí. Po centru Lašáka se hlavičkou prosadil Vl. Hovorka.
Ani po důrazné domluvě se hra Tatranu moc nezlepšila, chyběl drajv jako na Hluboké. Hosté přesunuli Bartesku ze stopera do zálohy a bylo to znát. Rozdával balony a domácí byli pod neustálým tlakem. Jenže ti měli v brance Dvořáka, který míč za svá záda nepustil. Minutu před koncem střetnutí vysunul Tesárek Mikeše, který běžel sám na želečského gólmana Hovorku. Ten jej fauloval, vyfasoval žlutou kartu a po penaltě i gól z kopačky Vladimíra Hovorky. Jak řečeno, krutý den pro Želeč.

 

FK Tatran Prachatice - Sokol Želeč 2:0 (1:0)
Branky: 39. a 89. (11) Vl. Hovorka. Rozhodčí: Šimšík – Hoch, Hodánek. ŽK: 1:1 (Kralik – Vl. Hovorka). Diváků: 120.
Prachatice: Dvořák – Škopek (79. Kralik), Mádl, Miesbauer, Janoušek (39. Tesárek) – Vl. Hovorka – Lašák, Kubát, Kadlec (66. Vávra), Kochma – Mikeš. Trenér Pavel Bajčík. 
Želeč: Hovorka – Stránský, Barteska, Prokeš (70. Janošík), Kubec – Pavličko, Majer, Brůžek (46. Šabart), Podroužek (75. Šindelář) – Holub, R. Novotný. Mužstvo vedli asistenti Milan Barteska a Michal Šreyer. 
Nejlepší hráči: Dvořák – R. Novotný.