FK TATRAN Prachatice - MALŠE ROUDNÉ 3 : 1 (1 : 0)

08.10.2014 09:06

Sestava: Růžička - Wagner, Rypáček, Petrášek P., Petrášek D., Tremmel M., Kukačka, Novotný, Hrubeš, Iliev, Jedlička, Svoboda, Tremmel L., Máčl

 

Branky : Hrubeš , Tremmel M. 2x

 

V utkání hraném na umělé trávě se hrál v prvním poločase fotbal plný nepřesností na obou stranách a u domácích také bez nasazení. I tak si domácí vytvořili převahu a spoustu šancí, z kterých se jim podařilo do poločasu využít jen jednu Jirkou Hrubešem.

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí v redukované sestavě a jejich tlak na branku soupeře stále sílil. Díky pokračujícím nepřesnostem v kombinaci a neproměňování šancí byl stav stále 1:0. V závěru utkání se hosté dostali do rychlého protiútoku a vyrovnali překvapivě na 1:1.

Domácí přidali a v posledních minutách se jim podařilo výsledek utkání naklonit na svou stranu díky dvěma brankám Tremmela Martina na konečných 3 : 1.

 

Kluci po dvou dobrých výkonech předvedli nejhorší výkon bez nasazení , plný chyb a bez přesného zakončení. Pozitivem utkání byla snaha utkání vyhrát i když se nedařilo a získat tak první vítězství v této soutěži . :-D

 

Trenéři: Pánek Milan, Kováč Jiří