FK J. Hradec 1910 - Tatran Prachatice 1:1 (1:1)

28.10.2014 17:22

Branky: 18. vlastní - 9. Málek. Rozhodčí: Peterka – Tůma, Jarolím. ŽK: 0:2 (Dvořák, Janoušek). Diváků: 150.
J. Hradec: Rešl – M. Šenkýř (53. T. Šenkýř), Císař, Novotný, Šahajda – Völfel (70. Petráš), Beránek, Černoch, Pösinger (75. Jaroš) – Kapias, Horka. Trenér Marek Černoch.
Prachatice: Dvořák – Puchinger (84. Kralik), Mádl, Vávra, Žurek – Kadlec (60. Kochma), Ryšánek, Kubát (66. Škopek), Hovorka, Janoušek – Málek. Trenér Pavel Bajčík. 
Nejlepší hráči: Novotný – Žurek.
Jindřichův Hradec chtěl potvrdit vydřené vítězství z Kaplice, Prachatice by zase rády navázaly na domácí výhru nad Sedlicí. Oba týmy začaly zápas na Tyršově stadionu aktivně a hra se přelévala z jedné strany na druhou. To nejdůležitější se událo hned na začátku, už v 9. minutě totiž hosty dostal do vedení po rohovém kopu přesnou hlavičkou Málek. Za pár minut ale bylo srovnáno, když si Prachatičtí dlouhý aut domácích srazili před dotírajícím Horkou do vlastní branky. Ve vyrovnané první půli se toho už víc neudálo a to stejné se dá říct i o poločase druhém. Hráči od Vajgaru měli sice optickou převahu a bylo vidět, že hodně chtějí utkání zlomit na svou stranu, křečovitý výkon plný nepřesností jim v tom ale zabránil. Souboj týmů z popředí tabulky tak skončil zaslouženou remízou. Hradečtí protáhli šňůru neporazitelnosti na deset kol!