FC Písek B - FK Tatran Prachatice 5:1 (2:1)

09.06.2015 10:48

FC Písek B - FK Tatran Prachatice 5:1 (2:1)
Branky: 5. Pichlík, 24. Held, 54. Zborník, 72. Zahrádka, 83. Listopad - 10. Mádl. Rozhodčí: Hoch – Jarolím, Klátil. ŽK: 1:1 (Listopad - Mádl. Diváků: 100. Foto: zde

Písek B: Varyš – P. Novotný (62. M. Novotný), Listopad, Pichlík, Škulina – Zeman, Hlavín, Guiti (46. Zborník), Zahrádka – Zušťák (76. Urych), Held (46. Keclík). Trenér Jaroslav Kostka.

Prachatice: Chocholouš (8. Nerad) – Škopek (70. Vávra), Ryšánek, Mádl, Žurek – Tesař, Kochma, Kubát (60. Puchinger), Hovorka – Janoušek, Mikeš (60. Málek). Hrající trenér Zdeněk Chochlouš.

Nejlepší hráči: Pichlík, Listopad – Žurek, Hovorka.

V Písku se v sobotu nadělovalo. Dopoledne áčko sfouklo Benešov jako vítr pastoušku 6:3 a odpoledne si potom béčko pochutnalo na Prachaticích 5:1. Do branky hostů se při neúčasti Dvořáka musel postavit hrající trenér Zdeněk Chocholouš a jako první inkasoval. Po pěti minutách ho po dorážce překonalPichlík – 1:0. Pár minutek poté se zranil i on a mezi tyčemi ho musel nahradit Nerad.

Za hosty vyrovnal po hlavičce Mádl, ale to byla labutí píseň Tatranu – 1:1. Potom už dávali góly jenom Písečáci. Ještě do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky vrátil vedení domácím Held. – 2:1.

Po změně stran ale existovalo na hřišti jenom jedno mužstvo, a to domácí Obrana Prachatic se rozsypala jako domeček z karet a postupně nešťastný nerad lovil míč ze své sítě po střelách Zborníka,Zahrádky a Listopada až ke stavu 5:1. Šumaváci neměli v sobotu svůj den. Ztratili brankáře a pak museli spolknout v obrovském vedru hořkou pilulku v podobě vysoké porážky.