Hráči U12 zanechali na Slavii dobrý dojem

25.05.2014 19:41

SK Slavie Praha - FK Tatran Prachatice    20 : 3

 

A:

Sestava: Růžička - Petrášek D., Iliev, Petrášek P., Máčl, Žofka, Kukačka, Rypáček, Wagner, Kašpar

 

SK Slavie Praha - FK Tatran Prachatice                5 : 1

 
Branka : Petrášek P.
 
Favorizovaní mladíci ze Slávie se hned v úvodu utkání dostali do vedení 1:0 a po celý zápas měli převahu v poli , proti snaživým a dobře bránícím hostům z Prachatic . Utkání nakonec skončilo 5 : 1 pro domácí , kteří zaslouženě zvítězili a pro hosty byla odměnou jedna vstřelená branka Petráškem P.  .
 
Slavie Praha - FK Tatran Prachatice                    3 : 1
 
Branka : Petrášek P . 
 
V úvodu druhého utkání se domácí dostali rychle do vedení 1 : 0 a v poli si vytvořili mírnou převahu , která vedla ke vstřelení branky na 2 : 0 . Pak hosté přidali a Petráškem P. se jim podařilo snížit na 2 : 1 . Následně se začal  hrát vyrovnaný fotbal , kdy se mladíci z Tatranu dostali i do několika velikých šancí na vyrovnání, nastřelili dvě břevna , ale jelikož se jim vyrovnat nepodařilo , následoval trest v podobě zvýšení náskoku Slavie na konečných 3 : 1 .
 
 
B:
 
SK Slavie Praha  - FK Tatran Prachatice               3 : 0       9 : 1
 
Sestava: Tremmel M. -  Hrubeš, Novotný, Tomášek, Tremmel L., Lorenčík, Mareš, Stříhavka, Luňáček, Svoboda
 
I v tomto utkání ukázali hráči Tatranu svou vzrůstající úroveň a byli svému soupeři z Edenu zvláště v úvodu, kdy si dokázali vytvořít i slibné šance, velmi  zdatným soupeřem.Postupem času se začali čím dál více prosazovat domácí fotbalisté, předčili svého soupeře hlavně rychlostí a fotbalovostí . Přes narůstající skore tatraňáci bojovali dále a odměnou jim byl čestný úspěch v podobě golu z pokutového kopu. Všichni hráči zaslouží za předvedený výkon pochvalu, zvláště brankář Tremmel M., který i přes obdržené branky své spoluhráče mnohdy podržel.
 
Milan Pánek, Jiří Kováč