Hráči Tatranu ve svém domácím utkání nezaváhali

05.06.2016 20:28

FK Tatran Prachatice - Centropen Dačice 3:1 (1:0)


Branky: 21. M. Babka, 52. Škopek, 79. Kasík - 73. Jindra. Rozhodčí: Tůma - Reitinger, Krauskopf. ŽK: 2:1 (Škopek, Kovač - Celý). Diváků: 100.

Prachatice: Hopfinger – Kotrch, Kovač, Šandera, Juroš – Kadlec (68. Kasík), Pravda, Tesárek, M. Babka, Málek (60. Tesař) – Škopek. Trenér Pavel Babka.

 

Nejlepší hráči: Kotrch – Janák

 

Hosté vstoupili do střetnutí aktivněji a první desetiminutovka byla jejich. K jejich škodě svůj tlak nedokázali vyjádřit střelecky, takže se taktovky chopili domácí. Vyrovnali hru a postupně byli víc na dohled brankáře Tomáše Ferdana. A ve 23. minutě ho obešel Matyáš Babka a zaznamenal první úspěch svých barev. Náskok mohl minutu před koncem poločasu zvýšit Škopek, ale trefil jenom tyč.

I druhý poločas začal náporem hostů a také se stejným výsledkem. Opět nic a gól přidali domácí. Po akci Tesaře postupoval na T. Ferdana sám Škopek a nedal mu šanci. Hosté zdramatizovali situaci kontaktním brankou, kterou dal Jindra. Mohli i vyrovnat, ale neproměnili rychlý brejk. Třetí gól Prachatic přidal mladíček Kasík. Hosté si vybrali smůlu i po střele Jindry z trestného kopu, kterou zastavila tyč Hopfingerovy branky. Domácí porazili Dačice i napodruhé a získali s nimi šest bodů.

 

 

www.jihoceskyfotbal.cz